Ablakcsere

Ablakcsere

A környezeti terhelés csökkentése már nem csak életmód lett, hanem Uniós alapkövetelmény is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ingatlanjaink energiafogyasztását kötelezően osztályozzák, mely a piaci árakat is nagyban meghatározza. Manapság már nem elegendő, ha egy ingatlan jó környéken van, jó infrastruktúrával ellátva, a piac mára már az ingatlanok magas szintű Energia Tanúsítványt részesíti előnyben.

Ingatlanunk értékét növelni, a környezeti terhelést csökkenteni talán az ablakcsere oldhatja meg a legkönnyebben, leggyorsabban és persze a legkevesebb beruházással.

Szeretne egyszeri beruházással hosszú távon kiadást csökkenteni?

Az ablakcsere egyszeri költsége nem csak az ingatlanunk értékét növeli, hanem havi kiadásaink csökkenését is eredményezi.

A megfelelő nyílászáró alkalmazása az ablakcsere során nem csak a hő szigetelés problémáját oldja meg, hanem csökkenti a beszűrődő külső környezeti hanghatásokat is.

Miért minket válasszon az ablakcsere esetére?

 • Profi szakemberek
 • Gyors és tiszta munkavégzés
 • Minőségi anyagok
 • Az ablakcsere során mindenre kiterjedő, teljes körű szolgáltatás
 • Kedvező árak

Hogyan dolgoznak kollégáink egy ablakcsere alkalmával?

Elsősorban rendkívüli alapossággal.

Miben mutatkozik ez meg?

 • Az ablakcsere egy szakember által végzett felméréssel kezdődik, mely kiterjed a bútorok megóvásának technikájára is.
 • Ezek az óvintézkedések a következők: a bontás megkezdése előtt hullámpapírral borítjuk be az ablakok előtti padlófelületet, mely nem csupán a tisztaság érdekében történik, de a burkolatot is megóvja az esetleges sérülésektől.
 • A szükségtelen károk elkerülése végett a bontást egy speciális kiszerelő fűrésszel végezzük, mellyel az ablaktok kitépése kerülhető el.
 • Az ablakcsere során, első körben az ablakszárnyakat távolítjuk el, majd az osztásokat, végül apró bevágások segítségével a régi ablaktokot.
 • Majd sor kerülhet az új ablak behelyezésére, amit kollégáink szintén lelkiismeretes alapossággal végeznek el.

Ezzel a technikával biztosítani tudjuk, hogy a lehető legkevesebb járulékos kár keletkezzen egy ablakcsere során.

Munkatársaink az ablakcsere után gondot fordítanak a törmelék elszállítására is.

Behúz a cúg?

Behúz a cúg

Nyáron bejön a forró levegő?

Télen folyton huzatot kap a szeme?

Önnek nyílászáró csere javasolt!

Magasan képzett szakembereink munkája önmagáért beszél, ha nyílászáró cseréről vagy más ablakkal kapcsolatos munkálatról van szó. Korszerű eszközökkel, technikai felkészültséggel állunk rendelkezésére. Elégedett megrendelőink mindennél többet jelentenek számunkra, amit mi sem bizonyít jobban, mint a jó vélemények sokasága.

Egy kedves megrendelőnk írta:

„Köszönöm szépen az elvégzett munkát és a pontos, szakszerű beépítést. Nagyon elégedett vagyok!”
/Stemi Andrea/

Ő már élvezheti otthonában a jó szigetelést, amit a nyílászáró cserének köszönhet. De ha még mindig vonakodik, íme, néhány kihagyhatatlan ajánlat, amivel Önnek kedveskedünk:

 • Már 20% előleggel is meg tudja rendelni új ablakait.
 • Akár 75% kedvezmény az üvegezés árából (4-12-4-12-4-re vonatkozik).
 • Esetenként ajándék Maco vasalat.
 • Párkányok, résszellőzők, akár 10 év garanciával!

Lásson új, pompás ablakain keresztül egy szebb világot!

Rendeljen most, éljen kedvezményeinkkel és élvezze a nyílászáró csere által létrejött kényelmet.

Miért érdemes ablakot cserélnie?

Az ablakok fontos szerepet töltenek be otthonunkban, hiszen biztosítják a természetes fény beengedését otthonunkba, friss levegőt juttathatunk be a helyiségekbe, ugyanakkor a hidegtől és esőtől is óvja a belső tereket. A régi ablakok még nem olyan korszerű technikával készültek, mint az újabb változatok, így gyakran nem zárnak jól, beengedik a hideget, amely a téli napokon jelentős energia többletköltséggel jár.

Az ablakok cseréje egyszeri kiadást jelent, ám összességében jelentős költségeket spórolhatunk meg egy minőségi műanyag ablakkal. Nem csupán a hideget zárjuk ki vele hatékonyan, hanem a beszűrődő hanghatásokat is csökkenti, így egy hálószoba esetében nyugodtabb lehet az alvás. Emellett egy újabb típusú ablak modern és dekoratív külsőt sugároz otthonának.

Ha Ön is szeretne költségeket spórolni a fűtésen, és óvni berendezéseit az időjárás viszontagságaival szemben, cserélje le Ön is ablakait műanyag ablakokra! Műanyag ablakok cseréjéért és beépítéséért keresse fel cégünket!

Minőségi és modern ablakok panellakásokban

A panel építészet több évtizedes hagyományra tekint vissza, az építkezés egy akkoriban új lehetőségét teremtették meg, amely segítségével rövid időn belül nagy mennyiségű lakóépületet valósíthattak meg a szakemberek. Napjainkra ez a technológia is fejlődött, azonban a régi panellakásoknál még nagy számban jellemzőek az elavult lakáselemek, mint például a korszerűtlen, rosszul szigetelő és cseppet sem esztétikus nyílászárók.

Otthonunk minőségi védelme, valamint az egészségi állapotunk megőrzése érdekében a minőségi és modern műanyag ablakok cseréje kiváló megoldást biztosít a tulajdonosok számára, valamint esztétikai szempontból sem utolsó, hogy otthonunkat mai designnal és letisztult vonalvezetéssel rendelkező ablakok díszítsék. A korszerű műanyag nyílászárók remek szigetelőképességgel rendelkeznek, melynek köszönhetően csökkenthetőek közüzemi kiadásaink, valamint a hangszigetelő képességük is kiváló, amely a forgalmas és nyüzsgő helyszíneken elengedhetetlen feltétel.

Válassza Ön is a modern minőséget és a műanyag ablakcserét otthonába, teremtsen korszerű és gazdaságos életfeltételeket, illetve bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A műanyag ablakok és az ideális klíma kialakítása otthonunkban

Komfortérzetünket otthonunkban jelentősen meghatározza a helyiségek hőmérséklete, klímája, melynek esetében sem az ingadozás, sem a szélsőségek nem nyújtanak kellemes közérzetet az otthoni tartózkodás alatt. Elsősorban télen a fűtési szezonban, valamint a nyári kánikulában a klímaberendezések alkalmazása komolyan megterhelheti pénztárcánkat a közüzemi kiadások növekedése következtében.

A műanyag nyílászárók számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetően széles körben népszerű megoldások, hiszen a kiemelkedően jó szigetelőképességük következtében az ideális otthoni klíma kialakításában is jelentős szerepet játszanak. A műanyag ablakok képesek a belső terek maximális szigetelésével megtartani a kialakult hőmérsékletet, azaz télen benntartják a meleget, míg nyáron a hűvös levegőt, így a lakásban élők számára kellemes élőkörnyezet biztosítható a kiadások csökkentése mellett.

Váltson Ön is modern és gazdaságos megoldásra és cseréltesse le régi, elavult ablakait műanyag ablakokra és élvezze a kellemes otthoni légkört! Tekintse meg weboldalunk információt a műanyag ablakok cseréjével kapcsolatban, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és sok éves tapasztalatunkkal vállaljuk ablakai modernizálását!

Amikor eljön a nyílászáró csere ideje

A körültekintően megválasztott nyílászáróknak fontosabb szerepe van, mint gondolnánk. A minőségi ablakok és ajtók nem csak arra szolgálnak, hogy fényt és levegőt engedjenek be a lakásba, de komfortérzetünket is javítják, ráadásul anyagi szempontból is remek megoldás.

De honnan tudjuk, hogy nyílászáróink cserére szorulnak? Most felsorolunk néhány olyan jelet, melyeket, ha megtapasztal az ablakokon vagy ajtókon, akkor biztos lehet benne, hogy eljött a nyílászáró csere ideje.

 • A gyanúsan magas fűtésszámla vagy a minduntalan bepárásodó ablakok a rossz szigetelés jelei.
 • Az elöregedett, hibás keretekre több jel is utalhat, ilyen az, ha a becsukott ablak vagy ajtó nem illeszkedik pontosan a keretébe, illetve a kilincs körbeforog, nem zár rendesen.
 • Érdemes elgondolkodni a nyílászáró cserén, ha beázik az ablak, poros és nagyon zajos a szoba a régi ablakokkal.

Cselekedjen időben és spóroljon okosan! Keressen fel minket és kérje nyílászárói cseréjét gyorsan, kedvező áron!

Melyik évszakban cseréljünk ablakot?

Az ablakcsere esedékessége különböző körülményektől függhet, hiszen egyes esetekben előre tervezett folyamatról van szó, például lakásfelújítás, azonban előfordulhat, hogy az eltelt időnek és használatnak köszönhetően tönkremennek nyílászáróink és a lehető legrövidebb időn belül szükséges orvosolni a problémát függetlenül attól, hogy az év melyik szakaszában járunk.

A közhiedelem úgy tartja, hogy kizárólag a tavaszi-nyári hónapok alkalmasak az ablakcserére, azonban egy esetleges baleset vagy sürgős szükséglet esetén, ami télen történik, nem várhatunk hónapokat is akár. Az ablakcsere gyakorlatilag az év bármely szakaszában gondtalanul elvégezhető, azonban az előre tervezett nyílászárócseréket érdemes a kellemesebb hónapokban, még a fűtési időszak megkezdése előtt kivitelezni.

Amennyiben esedékessé vált az ablakcsere, válasszon minőségi műanyag nyílászárókat, melyek hosszú élettartamot, jó szigetelőképességet és esztétikus megjelenést biztosítanak a tulajdonosok számára, valamint az ablakcserével kapcsolatos megrendelésekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Gazdaságos ablakcsere!

Az ablakcsere minden lakástulajdonos számára eljön egyszer, vagy azért, mert eredeti ablakai már nem látják el megfelelően a funkciójukat, vagy nem kielégítő a minőségük. Ha rászántuk magunkat a cserére, érdemes alaposan felkészülni, mielőtt belevágunk, mert egy átgondolt tervvel sok bosszúságtól kíméljük meg magunkat, és sok felesleges kiadástól pénztárcánkat.

Szánjunk időt rá, hogy megtaláljuk a tökéletes kivitelező céget, több helyen is érdeklődjünk, gyűjtsünk ajánlatokat, kérdezősködjünk ismerősöktől, hogy biztos a megfelelő helyről vásároljunk.

Az sem mindegy, milyen lesz az új nyílászáró. Nem árt mérlegelni a különböző fajták előnyeit, és hátrányait is, és az energiatakarékos, hosszan tartó, és jól szigetelő, megbízható megoldás mellett döntenünk.

Érdemes referencia munkát is kérni, hogy saját szemünkkel lássuk, hogyan is dolgoznak a vállalkozók. Kérhetjük a Panaszmentességi Igazolványt, ami tanúsítja, hogy az ablakos érti a dolgát, és eddigi ügyfelei elégedettek voltak a munkájával.

Reméljük, ha minden szempontot és lehetőséget mérlegelt, Ön is cégünket választja, mert mi profik vagyunk az ablakcserében, és a nyílászárók kiválasztásában!

Spóroljon velünk!

A minőségi ablak mindig jó választás hosszú távon, hiszen egy rosszul beépített vagy silány alapanyagból készült ablakkal csak folyamatos plusz költségekre számíthatunk. A rossz szigetelés okozta magas villanyszámla, a folyamatos javítgatások, a karbantartás mind fölösleges kiadást jelentenek, pedig ezek elkerülhetőek egy drágább, de tartósabb ablakcsere lebonyolításával.

Ha velünk végezteti ablakcseréjét nemcsak kiváló munkát kap a pénzéért cserébe, de még anyagilag is jobban járhat, mintha más céghez fordulna. Mi ugyanis biztosítjuk a gyors, szakszerű és profi kivitelezést, a minőségi alapanyagokat és a megbízható szolgáltatásokat, mindezt ráadásul jó áron.

Tovább ne főjön a feje, ha eddig nem tudta, hová forduljon esedékes ablakcseréje ügyében. Komplex és szakszerű munkavégzésünkről referenciáink is tanúskodnak. Célunk nem a gyors haszonszerzés, hanem az elégedett, visszajáró ügyfél!

Válasszon megbízható szakembereket, és bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

 

Miért döntsünk nyáron ablakcsere mellett?

A rosszul záródó ablakok minden évszakban különféle problémák forrásai lehetnek. Nyáron az elviselhetetlen hőség, télen pedig a hideg, nyirkos időjárás miatt rontanak a komfortérzetünkön. Az ablakcserét azonban nem érdemes halogatni, minél előbb gondoskodunk róla, annál hamarabb élvezzük majd tökéletesen működő, új nyílászáróink előnyeit!

A nyílászárók cseréje különösen aktuális lehet a nyári lakásfelújítások időszakában, főleg, ha az árnyékolástechnikai rendszert is korszerűbbre szeretnénk cserélni. Energiatakarékossági igény esetén szintén érdemes már új ablakokkal várni a hidegebb időszakot! Melegebb időben egyébként is jobban viseljük, ha kibontják régi ablakainkat a helyükről.

Az ablakcserével kiküszöbölhetjük a pára lecsapódását és a falak penészesedését, nyáron pedig egy jól záródó ablak a forróság ellen is védelmet nyújthat. Különösen a műanyag nyílászárók számítanak kiemelkedőnek, ha hő- és hangszigetelő képességüket nézzük. Jó ár-érték arányuk miatt is érdemes műanyag ablakokat választanunk otthonunkba. Ápolásuk és karbantartásuk egyszerű, ráadásul 100 %-ban újrahasznosíthatók.

Műanyag ablakok cseréjével, ablak beépítéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére! Kövesse figyelemmel folyamatos ablakcsere akcióinkat!

Miért döntsünk nyáron ablakcsere mellett?

 

Ablakcsere Budapesten? Válasszon minket!

Hamarosan beköszönt az ősz, de még van egy kis idő arra, hogy otthonát felkészítse a hűvös időjárásra. Ilyenkor érdemes megvizsgálni a ház szigetelését, a nyílászárók állapotát, annak érdekében, hogy a fűtésszezonban ne terhelje túl fogyasztását. Ha az ellenőrzés során problémát észlel ablakaival kapcsolatban, érzi, hogy behúz a levegő a kereteknél, cselekedjen időben, és keressen minket!

Lehetséges, hogy az észlelt problémát csakis ablakcserével lehet orvosolni, melyet rendkívül kedvező áron vállalunk! Budapesti ablakcsere szolgáltatásunkkal garantáltan elégedett lesz, ugyanis a nyílászárók terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, ennek köszönhetően gyors és hatékony munkavégzés keretén belül cseréljük ki ablakait.

Budapest egész területére vállaljuk a kiszállást, célunk, hogy minél több ügyfélnek nyújthassunk segítő kezet, ha ablakcserére van szükség, lehetőleg még a hideg beállta előtt! Bátran vegye igénybe budapesti ablakcsere szolgáltatásunkat, még nem késő élni a lehetőséggel!

Ablakcsere Budapesten? Válasszon minket!

 

Mivel jár az ablakcsere?

A nyílászárók egy idő után elhasználódnak, elöregednek, vagy meg is sérülhetnek. Lakásfelújításkor szokás eldönteni, hogy az ablakokat, ajtókat kicseréljük vagy felújíttassuk. Az ablakcsere biztosabb és persze költségesebb megoldásnak tűnik. De mivel is jár pontosan?

Először is nem feltétlenül az ablakcsere jár magasabb költségekkel! Sok mindentől függ a végleges összeg: milyen alakú az ablak, milyen üvegből készült, szabvány méret vagy egyedi-e! A nyílászárókat kicserélni egy újra meghatározott munkálatokkal jár. Ha lakásfelújításkor emellett döntünk, figyelembe kell venni, hogy a régi ablak milyen állapotú, illetve a régi tok még felhasználható e. Ha nem, az természetesen bontási munkálatokkal is jár, ez több pénz és nagyobb munka a teljes ablakcserénél!

Az ablakcsere esztétikai kérdéseket is felvet, a fűtésszámla csökkentésén kívül az is lényeges, hogy ne rontsa le az új nyílászáró az épület már meglévő kinézetét! Ez vonatkozik a külső homlokzatra és a belső helyiségek képére is! Harmonizáljanak a részletek, legyen személyre szabott a megoldás, csak így éri meg ablakot cserélni!

Mivel jár az ablakcsere?

 

Válasszon minket az ablakcsere minőségi kivitelezéséhez!

Az ablakokat kicserélni általában nyomós indokkal szokás. Akkor következik be leggyakrabban, ha már egy ideje azt tapasztaljuk, hogy a nyílászárók nem képesek ugyanazt a komfortot biztosítani, amit eddig. Öreg, sérült, elavult ablakoknál ez sajnos gyakori jelenség. Az ablakcsere sajnos nem olcsó dolog, éppen ezért fontos alaposan megválasztani, milyen céggel is csináltatjuk meg azt!

Olyan céget válasszunk, aminek a munkájával nem csupán két hónap múlva, de két év múlva is elégedettek lehetünk! Sok olyan esetről hallani, amikor a drágán lebonyolított ablakcserét követően az elvégzett munkáról bebizonyosodott, hogy silány. Hiába választunk modern, minőségi ablakokat, pénzt és időt áldozva a kiválasztásukra, ha azokat úgy építik be, hogy nem tudnak megfelelően működni. Szükség van arra, hogy a szigetelés tökéletes legyen, hogy ne jöjjön be a huzat, kielégítő legyen a szellőzés és megvalósuljon az energiatakarékos működés!

Keressen minket bizalommal, és bízza az ablakcserét rutinos, lelkiismeretes és minőségi munkát végző cégünkre!

Válasszon minket az ablakcsere minőségi kivitelezéséhez!

 

Jó befektetés a nyílászáró csere panelban is!

A panellakások még mindig sok helyen megtalálhatóak, nem csak a fővárosban, de szerte az országban is. A lakosság jelentős része panellakásokban él. Ma már egy panel is lehet otthonos, sőt designos és energiatakarékos is, sőt, a megfelelő felújításokkal akár befektetésnek is tökéletes.

A panellakások felújításának egyik alapvető feladata a nyílászáró csere. Egy minőségi ablakkal máris nagy előrelépést tettünk annak érdekében, hogy a lakás rezsije ne legyen riasztóan magas, a hely pedig élhetőbbé, komfortosabbá váljon.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat nyílászáró cseréhez! Profi szakemberekkel dolgozunk, akik gyors, hatékony munkát végeznek, szakmailag kompetensek és lelkiismeretesek.  Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így Ön rejtett költségek nélkül, egy nap leforgása alatt az összes ablakot kicseréltetheti minőségi, új nyílászárókra.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot nyílászáró cserére!

Jó befektetés a nyílászáró csere panelban is!

 

Huzat ellen a műanyag ablakcsere lehet a megoldás!

A huzat olyan dolog, aminek semmi keresnivalója egy lakásban. A jelenség egy kellemetlen és undok valami, ami könnyen tönkretesz egy ígéretesnek induló házi mozizást, megakadályozza, hogy igazán élvezni tudjuk a pihenést. Azonban nagyon könnyen elejét vehetjük annak, hogy meghiúsítsa a terveinket. A műanyag ablakcsere egyszerű megoldás arra, hogy a cúg ne tudjon keresztbe tenni a saját lakásunkban.

Egy új, minden tekintetben korszerű és teljesítményében kifogástalan műanyag ablakkal már nem kell számolnunk a huzattal. Ilyen nyílászárókat vásárolhat cégünkről és még a műanyag ablakcserét is ránk bízhatja.

Forduljon hozzánk bizalommal, ne halogassa a műanyag ablakcserét, mert nem csupán a komfortérzetét befolyásolja, de az egészségét is veszélyezteti! Műanyag ablakcserével kapcsolatosan tájékozódhat minden részletről, ha felkeres minket megadott elérhetőségeink egyikén! Ne hagyja, hogy a huzat keresztülhúzza a számításait a saját otthonában!

Huzat ellen a műanyag ablakcsere lehet a megoldás!

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek