Műanyag nyílászárók

 Műanyag nyílászárót szeretne vásárolni?

Rendelje meg most új nyílászáróit akciósan!

Manapság egyre többet halljuk a környezettudatos, energiatakarékos és hő megtartó szavakat és lépten-nyomon az úgynevezett Energia Tanúsítványba futunk bele.

De mit is jelentenek számunkra ezek a szavak?

A Tamás – Ablak Kft. a környezeti terhelés csökkentésének az elkötelezett híve, melynek a műanyag nyílászárók forgalmazásával tesz eleget.

Ugye Ön sem az utcát szereti hűteni vagy fűteni?

A modern, magas minőségű műanyag nyílászáróink kiváló hő szigetelő tulajdonságának köszönhetően bármilyen ingatlan energia besorolási szintjét képesek egy magasabb kategóriába emelni. Legyen szó régi vagy új építésű ingatlanról, télről vagy nyárról, az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók garantáltan megtartják a bel tér hőmérsékletét.
A műanyag nyílászárók ellenállnak a külső környezeti behatásoknak, a korróziónak, a vetemedésnek, az idő előre haladtával nem kell lepattogzó festéktől, vagy rozsdafolttól tartani.

Nem tud nyugodtan pihenni az utca zajától?

Modern műanyag nyílászáróink nem csak a hő szigetelést garantálják, hanem az optimális hangszigetelést is biztosítják. Így téve lehetővé, hogy a nagy forgalmú utak mentén élők is élvezhessék a jól megérdemelt pihenést és kiadós alvást.

Forgalmazásunkban a műanyag nyílászárók területén belül elérhetőek a műanyag ajtók és a műanyag ablakok. Mindkét termékcsalád a magas minőséget képviselő németországi GEALAN gyár műanyag nyílászáró termékei közül kerülnek ki.

Miért nálunk vásárolja meg új, műanyag nyílászáróit?

 • Műanyag nyílászáróink kiváló hő szigetelő tulajdonsággal rendelkeznek.
 • A magas minőség mellé 5 év jótállást is biztosítunk.
 • A műanyag nyílászárók forgalmazásán kívül teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely a szállítástól a cserén át a törmelék elhordásáig terjed.

Miért jó döntés a műanyag nyílászáró?

Sokan vannak, akik hevesen ellenzik a műanyag nyílászárót, ki természetellenes hatása, ki törékenysége miatt. Ám néhány tévhit eloszlatásra szorul, amit mi most meg is teszünk.

műanyag nyílászáró

Az első ilyen téves megállapítás, hogy a műanyag nyílászárók hamar tönkremennek. Ma már olyan magas minőségű műanyag készíthető, amely legalább annyi ideig kitart, mint a fa. Ráadásul előnyösebb is, hiszen könnyebben karban tartható vagy cserélhető. Javítása is pofon egyszerű, az üveg kicserélése például csupán pillanatokat vesz igénybe.
A műanyag nyílászárók pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy olyan anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a káros napsugaraknak, így nem színeződnek el.

Takarításuk miatt sem kell sokat aggódnunk, hiszen egy vizes vagy enyhe tisztítószeres kendő segítségével percek alatt eltávolíthatunk róluk bármilyen szennyeződést. Nagy erőfeszítésű mozdulatokra nincs is szükség. A legcsábítóbb tény, amit pozitívumként meg tudunk említeni, az ár. Ugyanis a műanyag nyílászárók a faanyagúakhoz képest jóval kedvezőbb költségűek.

Ha eddig kételkedett a műanyag nyílászárókban, reméljük most elmúlt minden kételye. Nézzen szét kínálatunkban és válasszon kedvére!

A műanyagé a jövő!

Első hallásra talán nem hangzik túl meggyőzően, de a műanyag az az alapanyag, amiben sokkal több lehetőség rejlik, amint azt egy laikus gondolná. A műanyag nyílászárók iránt általában nem viseltetnek túl nagy bizalommal az emberek, de ez csupán egy tévesen elterjedt, negatív propaganda sajnálatos következménye. Ha a tényekre támaszkodunk, rájöhetünk, hogy a műanyag valójában az egyik legjobb választás egy gazdaságos otthon megteremtéséhez.ablakcsere, ablakbeépítés

Ha ablakcsere, ablakbeépítés előtt áll, válasszon műanyag nyílászárókat és élvezze azok számtalan előnyét.

A műanyag könnyen karbantartható, gyorsan beszerelhető, többféle stílusban, színben gyártják. A praktikumon és dekorativitáson túl nem utolsósorban környezetbarát is. A műanyag ablakokat újrahasznosított anyagból állítják elő, és miután kiszolgálta az idejét, maga is újrahasznosításra kerül, ahelyett, hogy hulladék formájában terhelné a környezetet. A műanyag nyílászárók szigetelő tulajdonságai kiválóak, nem engedik kiszökni a meleget és bejutni a hideget, segítenek az energia megtakarításban.

 

Meggyőztük? Akkor válasszon műanyag ablakokat otthonába!

Hogyan zajlik a műanyag ablakcsere folyamata?

Mindenkinek, akinek műanyag ablaka van, egy idő után, (pár, -vagy több év múlva) szüksége lesz cserére. De hogyan is zajlik a műanyag ablakcsere folyamata?

A műanyag ablakcsere

Az első dolog, amire fokozottan ügyelni kell a műanyag ablakcserénél, hogy hogyan szállítjuk és tároljuk a szerkezeteket. Az alátéteknek puháknak kell lenni, szállítóállványra kell tenni, és a szállításnál stabilan kell rögzíteni. Összegezve: figyelni kell, nehogy elcsússzanak, eldőljenek, sérüljenek, deformálódjanak a kellékek.

műanyag ablakcsere

A műanyag ablakcsere folyamatánál rendkívül fontos teendő a tisztítás és az előkészítés, és a kellő eszközök és alkatrészek beszerzése, többek között a rögzítő vasakat, az alátét lemezeket, a faékeket és még számos egyéb eszközt is, amivel be tudjuk majd szerelni az ablakot.

Végezetül szeretnénk figyelmeztetni Önt: a műanyag ablakcsere bonyolult, szakértést igénylő folyamat, melyet ne próbáljon egyedül elvégezni, ha nem érzi, hogy megfelelő szaktudással, és szerszámkészlettel rendelkezik.

Műanyag ablakok előnyei

Forduljon hozzánk, elvégezzük Ön helyett a munkát! Keressen bizalommal!

Műanyag ablakok előnyei

A nagy váltás közel 10 éve történt, mikor is a fa nyílászárókat több ezren lecserélték műanyag nyílászárókra. Több szempontból is előnyt jelent ez.

 • Rendkívül időtállóak, mert UV stabilizátorral vannak felszerelve, ami meggátolja azt, hogy besárguljanak
 • A műanyag nyílászárók könnyen tisztíthatók, ápolásuk nagyon egyszerű, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát
 • Műanyag granulátummal vannak ellátva, ami lehetővé teszi, hogy hosszú élettartamuk legyen és az időjárással szembe is ellenállóak
 • Megtérülő befektetést is jelent, mert az ingatlan értéke nő, ha műanyag ablak van a lakásban
 • Korszerű technológiával készültek a műanyag ablakok, ezáltal megtartják fényüket
 • Több szín közül is választhatunk
 • Energiatakarékosak, és jól szigetelnek a műanyag ablakok
 • Amennyiben már nem tetszik meglévő műanyag ablaka, vagy valamilyen módon tönkrement, akkor újrahasznosíthatja, ugyanis ezek a termékek úgy vannak kialakítva, hogy ne legyenek környezetszennyezők.

Meggyőztük? Szeretne vásárolni műanyag ablakot? Forduljon hozzánk bizalommal vagy kérjen árajánlatot!


Spóroljon éttermében is műanyag ablakokkal!

Napjainkban újra fellendülőben van az a szokás, hogy a családok időnként elmennek egy étterembe és együtt vacsoráznak. Ezzel a család minden tagja kipihenheti a nap fáradalmait, kibeszélhetik az eseményeket és megvitathatják a problémákat, ezért is fontos, hogy az ilyen alkalmakkor maximálisan jól érezhessék magukat. Műanyag ablakaink segítenek az optimális hőmérséklet és huzatmentesség biztosításában!

Mivel a műanyag ablak nagyon jól szigetel, nyáron kellemesen hűvösen, télen pedig jó melegen tartható az étterem, amellyel rengeteg villany és fűtésszámlát spórolhatunk meg. Biztosítják ezen kívül a hangszigetelést is, így nem kell többé félnie, hogy az utcai forgalom esetlegesen beszűrődő zaja megzavarja a vendégeket. A komfortos körülményeknek köszönhetően a vendégek jól érzik magukat, és szívesen térnek majd vissza.

Biztosítsa vendégeinek éttermében vagy kávézójában is a maximális komfortérzetet műanyag nyílászárókkal! Budapesti műanyag ablakokkal foglalkozó cégünk segít az ablakok beépítésében is, mindezt kedvező áron!

műanyag ablak

Műanyag nyílászárók stílusosan

A műanyag nyílászárónak számos előnyét és praktikus oldalát ismerhetjük, amik hosszan tartó használatot biztosítanak. Azonban az előnyökön kívül meg kell említenünk a műanyag nyílászárók kinézetét is, hiszen fontos szempont, hogy passzoljanak az épület stílusához, színéhez és a helységben lévő tárgyakhoz, berendezésekhez is.

Megszokhattuk, hogy nagy általánosságban a műanyag nyílászárók fehér színben terjedtek el, de egyáltalán nem áll meg a paletta ezen a ponton. Akik viszont vágynak az újdonságokra és valami egészen különlegeset szeretnének otthonukba, van lehetőségük többféle homogén szín közül is választani. A különböző színben választható műanyag nyílászárókat fóliázással vagy festéssel készítik. Fa nyílászárók helyett van lehetőség arra, hogy fa hatású fóliát használjanak, ami megszólalásig hasonlít az eredeti fa nyílászárókra, és pénzt is megspórolhatunk vele

Műanyag nyílászárók stílusosan

Egy különleges színű műanyag nyílászáró egyedivé és színesebbé teszi otthonát. A színek derűt és jókedvet visznek az emberek életébe. Próbálja ki Ön is! Ha bármilyen kérdése merült fel a műanyag nyílászárókkal kapcsolatban hívjon minket bátran elérhetőségeinken!

Share Button

Facebook