Ablak beépítés

Ablak beépítés

Ablak nyílik minden világra. És rendkívül nagy számban a sajátunkéra, de koránt sem mindegy, hogy milyen az az ablak.

Egy új ingatlan építése során alapkövetelmény a többrétegű, hőszigetelő ablak beépítése, és a már meglévő ingatlan esetében is opcionális egy modern ablak cseréje.

 

Kiváló szakértelemmel rendelkező kollégáink az ablak beépítése során minden apró részletre ügyelnek, hogy megrendelőink számára a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza az új ablak beépítése.

Az új ablak beépítését egy rendkívüli alapossággal elvégzett előzetes felmérés és bontás előzi meg. Majd ezt követően, a megfelelően előkészített területen megkezdődhet az új beépítése.

Mely az alábbiak szerint történik:

  • Az ablak beépítés első mozzanata a műanyag ablak megfelelő síkjainak beállítása, ezt műanyag és faékek segítségével végezzük. Sajnálatos módon az épületek többsége soha sem tökéletesen párhuzamos és merőleges, így a megfelelő szakmai felkészültség elengedhetetlen. A beállítás során nem csak a funkcionalitást tartjuk szem előtt, hanem az esztétikumot is.
  • Ezután tokrögzítő csavarok és fülek segítségével kerül rögzítésre az új ablak.
  • A megfelelő rögzítés után a szárnyak kerülnek felhelyezésre, melyeket zárt állapotba teszünk.
  • Végül, a zárt állapotban lévő ablakot pur habbal szigeteljük.
  • A szigetelőanyag tökéletes megkötése után térhetünk át az ablak beépítés következő szakaszára.
  • Mely panellakások esetében egy takaróléccel tökéletesen befejezhető, párkányos ablakok esetében a külső és a belső párkányok helyreállításával ér véget.

Gyakori eset, hogy az ablak beépítését végző szakemberek a törmeléket és a már nem használható, régi ablakot a megrendelőre bízzák. Az ilyen hulladékot azonban nem lehet csak úgy a szemetesbe dobni.

Vállalkozásunk az ablak beépítést teljes körű szolgáltatással egészíti ki, mely tartalmazza a törmelékek elszállítását is.

 

Ablak beépítés profi módon

Ablak beépítés profi módon Ahhoz, hogy az új, modern ablakunk valóban megállja a helyét, és úgy funkcionáljon, ahogy az elvárható, nem elég, hogy maga az ablak kifogástalan minőségű, arra is szükség van, hogy a beépítés megfelelő szakértelemmel történjen.

Mivel minden egyes épület más adottságokkal rendelkezik, így elengedhetetlen, hogy olyan végezze a munkát, aki kellő tapasztalattal és tudással bír ahhoz, hogy az ablak beépítés a helyszínnek megfelelő módon történhessen.

Ugye Ön sem szeretne úgy járni, hogy bár jól szigetel az ablak, de közben ízléstelen a megjelenése az elhibázott beépítés miatt? Vagy éppen fordítva, jól néz ki a nyílászáró, de valahogy mégsem olyan a hatásfoka, mint kellene? Mindez elkerülhető! Bízza ránk a munkát, ha biztos szeretne lenni a tökéletes kivitelezésben!

Mi minden részletre odafigyelünk és arra törekszünk, hogy olyan megoldásokat biztosítsunk, amelyek az optimális eredményhez szükségesek! Szakembereink remek munkájában a beépítés során sem fog csalódni!

 

Miért bízza tapasztalt szakemberekre az ablakbeépítést?

tamasablak.hu.18.04 Manapság egyre több felújítás kapcsán lehet hallani, hogy az ablakbeépítést a tulajdonosok, vagy egyik ismerősük végzi annak érdekében, hogy lehetőség nyíljon a költségek visszaszorítására. Bizonyos helyzetekben egy ilyen lépés megállja a helyét, azonban a legtöbbször egyáltalán nem ajánlott az ablakbeépítést laikusra bízni!

A laikus által kivitelezett ablakbeépítés után a leggyakoribb hiba, ami felmerül az ingatlanok kapcsán, hogy a helytelen illesztés miatt nem alakul ki megfelelő hőszigetelés, így tulajdonképpen a minőségi, drágán megvásárolt nyílászárók nem fogják tudni teljesíteni a szerepüket, vagyis az ablakbeépítéssel kapcsolatos munkálatok kezdődhetnek elölről, ami idő és energiaigényes, az anyagiakról már nem is beszélve.

Előzze meg a felesleges munkálatokat, inkább bízza szakértőkre az ablakbeépítést, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! A minőségi, megbízható szolgáltatást garantáljuk!

 

Ablak beépítésre van szüksége? Válasszon bennünket!

Ablak beépítésre van szüksége? Válasszon bennünket! A nyári időszak ideális körülményeket teremt a beépítéshez, azonban természetes, hogy az ingatlantulajdonosok nem szeretnék, hogy az ezzel kapcsolatos munkálatok túlságosan elhúzódjanak, hiszen a hőség ellen csakis megbízható, megfelelő szigeteléssel rendelkező nyílászárókkal lehet védekezni. Ha ezeket több héten keresztül nélkülözniük kell, igencsak bosszúsak és elégedetlenek lesznek. Ön ne várakozzon hosszú ideig, inkább döntsön modern beépítési szolgáltatásunk mellett!

Ablak beépítési szolgáltatásunk teljes mértékben alkalmazkodik a manapság uralkodó elvárásokhoz, vagyis szakembereink rövid időn belül elvégzik a munkálatokat, ráadásul precízen és pontosan dolgoznak, így később a nyílászárók valóban hozzájárulhatnak otthona kellemes hőmérsékletének kialakításához.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni szolgáltatásunk magas színvonalát és korszerűségét, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Alapozza meg otthona tökéletes klímáját szakembereink közreműködésével!

Share Button
Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek