Akció

Műanyag nyílászáró csere akció

Ne várjon tovább most csupán 20% előleggel már meg tudja rendelni Új nyílászáróit
4-12-4-12-4 üvegezésünk Listaár 7.500.-Ft HELYETT 4.000 .- Ft / m2 .

Műanyag nyílászáró, ablakcsere.

Ne hagyja ki AKCIÓNKAT.

Az akciónk Visszavonásig érvényes.


Román, Szlovák, Belga, 5 légkamrás nyílászáró amit ajánlani sem tudok mint műanyag profil!!

HELYETT

Német Licenc alapján gyártót GEALAN S 8000 IQ 6 légkamrás profil,

ne feledje már 30 % előleggel.

4-16-4 K=1.0 W/m2 alap üvegezés ROTO NT vasalat ajándék, RÉS SZELLŐZŐ és a hozzá tartozó párkány(könyöklő)10 Év GARANCIÁVAL

Rendelje meg most Műanyag Nyílászáróit.


S.O.S Elérhető Szakmai Tanácsadás Éjjel Nappal.
Nálunk nincs telefonközpont!
Önnek nem kell melléket tárcsáznia, vagy gépi hangot hallgatnia.
Maximum sűrűn foglalt a telefonunk, sok e-mailre kell válaszolnunk és néha az ebédidőt is betartjuk.
Információt kérhet közvetlenül a weboldalunkról is, amennyiben nem tud minket telefonon jelenleg elérni. Írja meg nekünk milyen ügyben keresi cégünket, adja meg az elérhetőségét. 24 – órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.
A megadott adatokat a cégünk bizalmasan kezeli.

06-70-343-31-88

 


 

Folyamatos kedvezmények? Igen!

Folyamatos kedvezmények? Igen! Fontos Önnek, hogy ne csak a műanyag nyílászáró legyen minőségi kivitelezésű, hanem anyagilag is jól járjon? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk folyamatos kedvezményekben részesülhet!

Valószínűleg most sokan feltették magukban a kérdést, hogy a folyamatos kedvezmények valóban azt jelentik-e, hogy nálunk mindig van valamilyen akció – nos, a válasz igen! Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink tényleg elégedettek legyenek az új műanyag nyílászárókkal, amelyeket beszerelünk, és ehhez hozzátartozik az is, hogy az ár is reális és megfizethető legyen. Ennek érdekében ténylegesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy folyamatos kedvezményeinket kihasználva Ön remek összegért vehesse igénybe szolgáltatásainkat, és juthasson hozzá minőségi nyílászárókhoz!

Ha műanyag nyílászárókról van szó, akkor válassza a legjobbat – forduljon hozzánk! Kedvezményeinkről, ajánlatainkról bátran kérjen további információkat elérhetőségeinken, vagy keressen minket Ön is megrendelésével! Kollégáink várják jelentkezését!

 

Ablakcsere akciók – megéri élni velük? Igen!

Ablakcsere akciók – megéri élni velük? Igen! Az ablakcsere akciók sokaknak jelentenek remek megoldást, hiszen így minőségi nyílászárókhoz juthatunk jó áron. Azonban az is tény, hogy vannak, akikben kétkedést kelt az, ha valami akciós áron kapható – vajon megéri mégis ilyen termékek mellett dönteni? Nézzük meg együtt!

Az ablakcsere akciók alatt éppen olyan minőségű termékeket kaphat bárki, mint amilyeneket a teljes ár kifizetése esetén juttatnánk el részükre – mivel számunkra is előnyös, ha nyílászáróink jó hírünket keltik, ezért fontos, hogy tartsuk a színvonalat! A beépítési munkálatokra ugyan ez igaz. Ha ablakcsere akciókra lát ajánlatokat, akkor nem kell tartania tőlük, elég arra gondolni, hogy a cégeknek is fontos, hogy milyen munkát adnak ki a kezük közül!

Ha szeretne biztos lenni benne, hogy nem fog csorbulni a minőség akkor sem, ha ablakcsere akciókkal él, akkor hozzánk bátran fordulhat! Kollégáink segítségével megtalálhatja a legideálisabb lehetőségeket, amelyekkel hosszú időre megoldható a nyílászárók kérdése

Share Button
Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek