Árnyékolástechnikai eszközök

Elege van már abból, hogy vasárnapi jól megérdemelt sziesztáját megzavarja az ablakon betűző erős napsütés? Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik csak teljes sötétségben képesek a  pihentető alvásra?

A jó idő beköszöntével már egyre hosszabbak a nappalok és egyre napfényesebbek a nappali órák. Ez egy szabadtéri hétvégi program esetében pozitív tényező, de az otthonunkban nem árt, ha mi szabályozhatjuk a fény áramlását.

A megoldás a megfelelő árnyékolástechnikai eszközök beszerzése és beszerelése! A mi vállalkozásunk kínálatában Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő redőnyöket, melyekkel nem kell többé kiszolgáltatva lennie a napszakok és az időjárás kényének-kedvének. Termékeink között megtalálhatóak alumínium és műanyag redőnyök egyaránt. A redőnyökvédenek a külvilágtól és zajszűrő képességgel is rendelkeznek, ugyanakkor megfelelő átjárást biztosítanak a levegőnek is.

Gangos házak vagy a szemben lévő épületek magasabban fekvő lakásaiból óhatatlanul ki vagyunk szolgáltatva a szomszéd lakók kíváncsiságának. Zárja ki otthonából a kíváncsi szomszédok vizslató tekinteteit! Szereltessen fel redőnyöket ablakaira és szerezze vissza privát szféráját!

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek