Fém biztonsági ajtó

Fém biztonsági ajtó, ha fontos a biztonság!

Családunk, ingatlanuk, és minden más értéktárgyunk védelmében képesek vagyunk a végletekig elmenni. Régebben még elegendő volt a „Harapós kutya” táblácskát ajtónkra függeszteni, de a mai világban ez már nem elegendő. Bár egyesek képesek túlzásba is esni, vagyonokat áldozva kész erődöt építenek a meghitt családi fészekből.

Ugye Ön sem szeretne fölöslegesen többet költeni családja biztonságára?

Az általunk forgalmazott fém biztonsági ajtó megfizethető áron nyújt maximális biztonságot Ön és családja számára. Fém biztonsági ajtóink alapanyagát az acél adja, mely az ipari felhasználás területén számtalanszor bebizonyította már kiváló ellenálló tulajdonságát és alkalmasságát biztonságtechnikai feladatok maximális ellátására.

Minden egyes fém biztonsági ajtónk maradéktalanul megfelel a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) és az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) követelményeinek, valamint a MABISZ ajánlásával is rendelkeznek. Fém biztonsági ajtóink tehát hivatalos vagyonvédelmi eszköznek minősülnek, melyet a biztosítók maradéktalanul elfogadnak.

Miért válasszunk fém biztonsági ajtót?

A betöréses lopások száma drámaian növekedett az elmúlt 30 évben. Míg az ezredforduló előtt kb. két évtizeddel még az ajtót sem zárták mindig, manapság egyre nagyobb jelentőséggel bír a különféle biztonsági ajtók beszerzése.

A gyártók kínálnak műanyag és fa biztonsági ajtókat is, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy az amúgy is értékmegőrzésre tervezett fém biztonsági ajtók váltják csak be leginkább a hozzájuk fűzött reményeket.

A legegyszerűbb, ha megpróbálunk egy betörő fejével gondolkodni. Minél hangosabban és hosszabb idő alatt tudjuk kinyitni az adott ajtót, annál nagyobb a lebukás veszélye. A rövid idő alatti bejutás nagy zajjal jár, ennek fordítottja pedig a halkan, de hosszabb időt igénybe vevő behatolás. Egyik sem célravezető.

Mivel a fém biztonsági ajtók több ponton záródnak egymástól távol, leemelni nem lehet őket és jól ellenállnak minden külső hatásnak, így a betörők általában meg sem próbálnak bejutni a lakásba.

Ha biztonságos bejárati ajtót szeretne, válasszon minket!

Milyen fém biztonsági ajtók kaphatóak a forgalmazásunkban?

HIGH-SECURITY – fém biztonsági ajtóFém biztonsági ajtó

Jellemzői:

 • anyaga acél
 • két különálló, 15+1 ponton záródó zárszerkezet
 • 6 + 6 darab másolásvédett kulccsal forgalmazzuk
 • körbefutó gumitömítés
 • kiemelés biztos, csapágyas pántolási kialakítás
 • kívül-belül acélborítás, könnyen kezelhető felület
 • exkluzív világító kilincsgarnitúra
 • beépített csengő (nem mindegyik típusban) és kitekintő
 • hangszigetelés: Rv= 41 Db
 • hőszigetelés: 1.3 W/m2K
 • 1,5 mm szárnyrész
 • 2,5 mm vastag acéllemez tokszelvény
 • 3,5 mm vastag acéllemez csuklópánt
 •  70 mm vastag szárny, melynek betétjét egy 67,5 mm besajtolt hőszigetelő réteg (kőzetgyapot) adja.
 • Festék borítását egy epoxigyanta és poliészter bázisú hőre keményedő, por halhalmazú festékanyag képzi.

A fém biztonsági ajtóink a panellakások sztenderd méretei alapján készültek 96X205 vagy 86X205 (ez a méret Budapest területén kerületként felosztva változik).

Ügyfeleink igényeiknek megfelelően, fel ár mellett, kérhetik a fém biztonsági ajtók egyedi színezését is.

A biztonság a legfontosabb!

Otthonunk védelme ma az egyik legfontosabb, gondoskodni családunk, szeretteink, értékeink, lakásunk biztonságáról. Gondoljunk csak bele, hogy milyen érzés lenne reggel arra kelni, hogy kirabolták a házat. Nincs meg a megtakarított pénzünk, eltűntek az örökölt ékszerek és elvitték a szívünknek olyan kedves porcelán étkészletet is. Belegondolni is szörnyű, hát még átélni. Ezért kell otthonunkat maximálisan, amennyire csak tudjuk, biztonságossá tenni. Erre számos módszer van manapság már, riasztók, kamerák, és persze a nyílászárókon is nagyon sok múlik. Egy fém biztonsági ajtóval megkönnyíthetjük saját életünket, és megnehezíthetjük a nem kívánatos látogatók dolgát.

Ha fém biztonsági ajtót választunk otthonunkba bejárati ajtójának, biztonságban tudhatjuk magunkat is, szeretteinket is és értékeinket is, hiszen fémből készült biztonsági ajtóink hivatalos vagyonvédelmi eszköznek minősülnek és minden biztonsági követelmények megfelelnek. Kívül-belül acélborítással rendelkeznek, hang –és hőszigeteltek. A legjobb, amit csak választhat!

Válassza nyílászáróinkat, azon belül is fém biztonsági ajtónkat és érezze át a teljes biztonság kényelmét és örömét!

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek