Műanyag ajtó – miért érdemes ezt a típust választani?

Érezze magát komfortosan otthonában: Válasszon műanyag ablakot!
Érezze magát komfortosan otthonában: Válasszon műanyag ablakot!
2017-02-01

Műanyag ajtó – miért érdemes ezt a típust választani?

Műanyag ajtó – milyen előnyei vannak?Manapság a műanyag ajtó az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb ajtó típus. Egy műanyag ajtó jóval könnyebb, tartósabb és jelentősen egyszerűbben tisztítható a fém vagy fa ajtóknál. Ráadásul egy jó minőségű műanyag ajtó nincs kitéve sem az időjárás viszontagságainak, sem a korrózió káros hatásainak. Egy kiváló minőségű ajtó számtalan olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek által jelentősen korszerűbbé és biztonságosabbá válik a lakása.

Műanyag ajtó – milyen előnyei vannak?

A fa vagy fém sajnos sok esetben nem tudja legyőzni a műanyag adta számtalan előnyt. Kiváló a hőszigetelésük, ráadásul hatalmas minőségi ugrást jelentenek a régi típusú, huzatos ajtókkal szemben. Egy társasházi lakás, vagy egy forgalmas környék esetében rendkívül fontos, hogy az ajtók jó hangszigeteléssel rendelkezzenek. Egy jó minőségű ajtó ebben is segítséget tud nyújtani. Számtalan különböző típusú zárral rendelkező ajtók közül válogathatunk, ezáltal igazán biztonságos a betörésekkel szemben is. A műanyag gyártási költségei jelentősen alacsonyabbak, mint a fáé, ezáltal egy műanyag ajtó rendkívül takarékos és praktikus megoldás lehet. Ezen felül ráadásul nem igényel speciális, külön ápolást, könnyen és egyszerűen tisztítható.

Prémium minőségű ajtó kedvező áron

Minden általunk forgalmazott ajtó megfelel az erre vonatkozó előírásoknak, és minden esetben megfelelnek a megrendelők igényeinek. Tapasztalt szakembereink minden egyes ajtót a legjobb tudásuk szerint készítenek el. Az ügyfeleink megelégedése érdekében rendkívül kedvező áron kínáljuk a legbiztonságosabb, és legjobb minőségű műanyag ajtókat.

Kínálatunkban két típusú műanyag ajtó érhető el:

  • IQ LINE – 74 x 105 mm-es, 4 kamrás profil, horganyozott acélmerevítéssel.
  • IQ PRO – 74 x 126 mm-es, 4 kamrás profil, horganyozott acélmerevítéssel.

Mindkét típusú UV stabil, és alap esetben anyagában kívül-belül RAL 9016 fehér színű műanyag profil, amely igény szerint 15 féle fa utánzatú és 10 RAL szerinti színben elérhető. Az általunk kínált műanyag ajtók 5 ponton záródnak, és igény esetén MABISZ minősítésű műanyag zárral is kiegészíthetők. Minden ajtó mellé kínálunk kilincseket barna és fehér színben. Az akadálymentesítés céljából elérhetőek az alacsony alumínium küszöbök is.

Amennyiben minőségi, esztétikus és biztonságos műanyag ajtót szeretne, keressen minket bizalommal!

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek