Az ember mindig is hajlamos volt az elzárkózásra, kerítést építünk házunk köré és éjszakára kulcsra zárjuk a bejárati ajtót. Nyugalom és a biztonságérzet növelése érdekében behúzzuk a függönyöket, vagy épp leeresztjük a redőnyöket.

Műanyag rendőny

De ez így is van rendjén. A hatalmas városok forgalmas utcáira nyíló ablakok mellett sajnos nem lehet biztosítani a másnapi munkához szükséges nyugodt alvást.

Ha épp nem rendelkezünk jó hangszigetelő ablakkal, vagy a nyári hőség miatt nyitva hagynánk éjszakára, akkor sajnos választanunk kell a kellemes hőmérséklet és a zavartalan pihenés mellett.

 

Milyen műanyag redőny fajták érhetőek el kínálatunkban?A hang-, fény-, és hőszigetelési problémák megoldására télen-nyáron remek alternatívát kínálnak a műanyag redőnyök. Nyáron külön vonzó tulajdonsága a műanyag redőnyöknek, hogy szúnyogháló hiányában a nem kívánatos rovarok bejutását is megakadályozza. A műanyag redőny számos remek tulajdonsága mellett a biztonság nem maradhat említés nélkül. Mi lehet a megoldás?

Külső tokos műanyag redőny, vagy külső tokos kombinált (redőny + rovarháló) műanyag redőny:

A műanyag redőny beépítése a nyílászáró elé történik. Könnyű beépíthetősége miatt kész házak és lakások utólagos felhelyezésénél ajánljuk, mivel előkészületeket nem igényel.

Külső vakolható tokos műanyag redőny, vagy külső vakolható tokos kombinált (redőny + rovarháló):

Ezt a fajta műanyag redőnyt épülő házak esetében érdemes alkalmazni. Elsődleges előnye, hogy nem az ablak elé épül be, hanem a fölötte kialakított áthidalóba, így nem vesz el a kilátási felületből.

A tok rendelkezik egy külső éllel, mely biztosítja a homlokzati hőszigetelő anyag (pl. heraklith) felfogatását és ez által válik vakolhatóvá.

A külső vakolható tokos műanyag redőnyeink remek hőszigetelők, melyek megakadályozzák a hő-híd képződését.

Miért tőlünk rendelje meg műanyag redőnyeit?

Mert vállalkozásunk nem csak a műanyag redőnyök forgalmazásával és szerelésével foglalkozik, hanem a gyártásával is. Megrendelőink nagy megelégedettségére a saját gyártósorunkon történő előállítás a mindig tökéletesen illeszkedő műanyag redőnyöket garantálja.

 

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek