Műanyag redőny

Műanyag redőny – melyiket érdemes választanunk?

Műanyag rendőny

Cégünk kínálatában többféle műanyag redőny közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő terméket.

A külső tokos műanyag redőny vagy külső tokos kombinált (redőny + rovarháló) műanyag redőny beépítése a nyílászáró elé történik. Kész házak és lakások utólagos felhelyezése esetén a legelőnyösebb, hiszen rendkívül könnyen beépíthető, és nem igényel különösebb előkészületeket.

A külső vakolható tokos, vagy a külső vakolható tokos kombinált (redőny + rovarháló) műanyag redőny az épülő házak esetén nyújt nagy segítséget. Egyik előnye, hogy nem az ablak elé épül be, hanem a fölötte kialakított áthidalóba. Ezáltal semmilyen módon nem akadályozza a kilátási felületet.

A tok egy olyan külső éllel rendelkezik, amely biztosítja a homlokzati szigetelő anyag (pl. heraklith) felfogatását, ezáltal könnyedén vakolhatóvá válik. Minden külső vakolható tokos műanyag redőny rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal megakadályozzák a hő-híd képződését.

 

Az ember mindig is hajlamos volt az elzárkózásra, kerítést építünk házunk köré és éjszakára kulcsra zárjuk a bejárati ajtót. Nyugalom és a biztonságérzet növelése érdekében behúzzuk a függönyöket, vagy épp leeresztjük a redőnyöket.

De ez így is van rendjén. A hatalmas városok forgalmas utcáira nyíló ablakok mellett sajnos nem lehet biztosítani a másnapi munkához szükséges nyugodt alvást.

Ha épp nem rendelkezünk jó hangszigetelő ablakkal, vagy a nyári hőség miatt nyitva hagynánk éjszakára, akkor sajnos választanunk kell a kellemes hőmérséklet és a zavartalan pihenés mellett.

Milyen műanyag redőny fajták érhetőek el kínálatunkban?A hang-, fény-, és hőszigetelési problémák megoldására télen-nyáron remek alternatívát kínálnak a műanyag redőnyök. Nyáron külön vonzó tulajdonsága a műanyag redőnyöknek, hogy szúnyogháló hiányában a nem kívánatos rovarok bejutását is megakadályozza. Számos remek tulajdonsága mellett a biztonság nem maradhat említés nélkül. Mi lehet a megoldás?

Külső tokos vagy külső tokos kombinált (redőny + rovarháló) műanyag redőny:

A műanyag redőny beépítése a nyílászáró elé történik. Könnyű beépíthetősége miatt kész házak és lakások utólagos felhelyezésénél ajánljuk, mivel előkészületeket nem igényel.

Külső vakolható tokos műanyag redőny, vagy külső vakolható tokos kombinált (redőny + rovarháló):

Ezt a fajta műanyag redőnyt épülő házak esetében érdemes alkalmazni. Elsődleges előnye, hogy nem az ablak elé épül be, hanem a fölötte kialakított áthidalóba, így nem vesz el a kilátási felületből.

A tok rendelkezik egy külső éllel, mely biztosítja a homlokzati hőszigetelő anyag (pl. heraklith) felfogatását és ez által válik vakolhatóvá.

A külső vakolható tokos műanyag redőnyeink remek hőszigetelők, melyek megakadályozzák a hő-híd képződését.

Miért tőlünk rendelje meg műanyag redőnyeit?

Mert vállalkozásunk nem csak a redőnyök forgalmazásával és szerelésével foglalkozik, hanem a gyártásával is. Megrendelőink nagy megelégedettségére a saját gyártósorunkon történő előállítás a mindig tökéletesen illeszkedő műanyag redőnyöket garantálja.

 

Milyen előnyökkel jár egy műanyag redőny?

Műanyag redőny

A teljes biztonság és nyugalom érdekében kerítést építünk a házunk köré, és mindig figyelünk arra, hogy a bejárati ajtó zárva legyen. Gyakran behúzzuk a függönyöket, és a redőnyöket is leeresztjük. Sajnos a nagyobb városok forgalmas utcáira nyíló ablakok esetében sokszor nem tudunk nyugodtan aludni, ami rengeteg további problémával jár. Ha a nyári hőség miatt nyitva szeretnénk hagyni az ablakokat, de azok nem rendelkeznek jó hangszigetelő tulajdonságokkal, sajnos választanunk kell a kellemes hőmérséklet és a nyugodt pihenés mellett.

Az ilyen problémákat könnyedén elkerülhetjük egy jó minőségű redőny használatával. Az ilyen típusú redőnyök minden évszakban, és minden hőmérséklet esetén nagy segítséget tudnak nyújtani. A fény- és hangszigetelés mellett ugyanis a hőszigetelési problémákat is kiválóan oldják meg. A nyári hónapok során ráadásul szintén nagy előny, hogy a nem kívánatos rovarok bejutását is megakadályozzák, szúnyogháló hiányában is. A számtalan remek tulajdonság mellett meg kell említenünk, hogy rendkívüli biztonságot is nyújtanak.

Műanyag redőny – bízza profi szakemberekre!

Cégünk nem csak kiváló minőségű műanyag redőny forgalmazással és szereléssel foglalkozik, hanem a gyártásukkal is. Minden kollégánk rendelkezik a legmagasabb szaktudással, és több éves tapasztalattal. Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!

 

 

Share Button
Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek