Szolgáltatások

Teljes körű nyílászáró beépítési szolgáltatások:

Lakossági megrendelőink számára a Fővárosban és Pest megyében biztosítjuk szolgáltatásainkat:

 

  • az ablakcsere
[nggallery id=1]
  • az ablak beépítés
  • az szellőző utólagos beépítése
  • a műanyag redőny gyártás
  • az alumínium redőny gyártás
  • és a szúnyogháló gyártás területén

Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást biztosítunk minden egyes szolgáltatási területen.

Szeretné lecserélni régi nyílászáróit?

Tekintse meg akciós kínálatunkat!

Mit jelent a teljes körű szolgáltatás?

Munkatársaink az ablakcsere, az ablak beépítés vagy a szellőző utólagos beépítése során nem csak beépítési munkálatokat végzik el, hanem vállalják az előkészületi és az utómunkálatokat elvégzésé is.

Az előkészületi munkálatok esetében körültekintően igyekszünk felmérni a „terepet”. A felesleges károk elkerülése végett és persze a megrendelőink értékeinek megóvásáért a munkálatok megkezdése előtt nagy alapossággal lefedjük a bútorokat és a padlózatot.

A munka végeztével vállaljuk a törmelékek és a már feleslegessé vált ablakok és árnyékolástechnikai elemek elszállítását is.

Ügyfeleink nem csak megrendelhetik a fenti szolgáltatásokat, hanem meg is vásárolhatják az nyílászárókat és a különböző árnyékolástechnikai elemeket.

Az alábbi termékek közül válogathatnak vásárlóink:

 

 Ablakcsere tavasszal: miért éri meg?

Ablakcsere tavasszal: miért éri meg?Egy nyílászáró cseréje több okból is esedékes lehet. Megtörténhet, hogy az ablak nagyon régi, nem tudja már ellátni tökéletesen a funkcióját. Lehet az ablak sérült, elkopott vagy eleve rosszul legyártott, ennek következtében nem szigetel jól, huzatot okoz, növeli a számlákat és fölösleges energiát emészt fel.

Az ablakcsere lebonyolítása szinte bármikor megszervezhető, de nem minden időben ajánlott. Tavasszal megcsináltatni az új ablakot például több szempontból is előnyös. Ilyenkor már tovatűnnek a mínuszok, nem kell fagyos csapadéktól sem tartani. A hőmérséklet kellemes, az idő száraz, így az ablakcseréhez szükséges munkálatokat ideális környezetben lehet elvégezni.

A tavaszi ablakcsere így kisebb megterhelést jelent a megbízónak is, mert komfortosabb körülmények között cserélik ki az ablakot, nem süvít jeges szél a lakásba vagy kerül csapadék a padlóra.

Használja ki a tavaszi időjárást Ön is, és keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, amennyiben ablakcserére van szüksége!

További oldalak: www.naturteto.hu | www.mpredony.hu

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek