Szúnyogháló

Szúnyogháló

A nyárról leginkább a napfény, a hőség és a vízpart jut az eszünkbe, aztán hirtelen felsejlik egy ismerős, magas, idegesítően zümmögő hang és a napokig tartó vakarózás.

A tökéletes nyári estéinket megzavaró, bosszantó kis élőlények, a szúnyogok ellen persze számtalan védekezi módszer létezik. A különböző taktikák ideig-óráig védelmet is nyújtanak, ami a kinti tartózkodásra tökéletesen meg is felel.

De mi a helyzet a belterekkel?

Szezonális időszakban a média csak úgy ontja magából a különböző, beltéri alkalmazású szúnyogriasztó szereket, de ezek a legtöbb esetben kellemetlen szaggal vagy füsttel párosulnak?

Miért kellene elviselnie az elektromos készülékekből áradó kellemetlen szagokat?

Mint minden más esetben, itt a megelőzés a legcélravezetőbb. Ne adjon esélyt egyetlen szúnyognak sem a csipkelődésre, a szúnyogháló 100%-os védelmet garantál a nem kívánt szúnyogok ellen.

Miért válassza inkább a szúnyoghálót, más szúnyogriasztókkal szemben?

  • A szúnyogháló nem csak a szúnyogok ellen nyújt 100%-os védelmet, de minden más nem kívánatos repkedő állatkát is távol tart a szobájától, amire más termékek nem képesek!
  • Nincs kellemetlen szag, nincs füst és nincs az éjszaka nyugalmát megzavaró elektromos zaj.
  • A különböző illatanyagokkal működő szúnyogriasztók csak egy behatárol területet képesek védelemmel ellátni, míg a szúnyogháló több száz négyzetmétert is képes rovarmentessé tenni.
  • Míg az egyéb szúnyogriasztók folyamatos utánpótlást igényelnek, addig a szúnyogháló egyszeri, alacsony költséggel jár csak.

Miért fizetne pár havonta új termékért több ezreket?

Vállalkozásunk saját üzemében történő szúnyogháló gyártása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára bármilyen méretben és formában értékesítsük a szúnyoghálókat.  Legyen szó a legkisebb ablakról, vagy a legnagyobb ajtóról, számunkra nem okoz problémát a megfelelő szúnyogháló leszállítása.

Forgalmazásunkban elérhetőek a redőnyökkel párosított, a lehúzható, eltolható, keretre szerelhető, stb.… szúnyoghálók is.

AJÁNLATKÉRÉS

SZÍVESEN MEGSZABADULNA A REPÜLŐ VÉRSZÍVÓKTÓL?

Zavarják az apró betolakodók és egyéb szennyeződések, melyek az ablakán gondtalanul bejutnak?

Válasszon minőségi szúnyoghálót!

A szúnyoghálóknak számos olyan előnye van, amelybe sok ember nem gondol bele. Rendkívül praktikus eszköz több szempontból is és számos probléma megelőzhető általa. Alábbiakban csokorba szedtük az általunk kínált szúnyoghálók előnyös tulajdonságait.

Nem csupán a szárnyas rovaroktól, például szúnyogtól, légytől, molylepkétől, vagy darázstól óvja meg, hanem a hat- és nyolclábú, röpképtelen rovaroktól is. Távol tartja a háztól a pókokat, nagyobb poloskákat és egyéb betolakodókat. Különösen ajánlott a használata, ha valamely családtag allergiás a rovarcsípésre. Emellett kint tartja a berepülő szennyeződéseket, mint a falevelek vagy az utcai szemét.

szúnyogháló

Az általunk kínált szúnyoghálók nem csupán esztétikusak és praktikusak, de kímélik a környezetet is. Ha nem használ elektromos rovarriasztókat, aeroszolos spray-ket, vagy idegmérget tartalmazó porokat, azzal sokat tesz a környezete megóvásáért, valamint saját és családja egészségéért is.

Válassza a környezetbarát megoldást és szereltessen fel szúnyoghálót!

Védekezzen a rovarok ellen!

Tavasszal feléled a természet, előjönnek a bogarak, a rovarok, a szúnyogok, a pókok, a molylepkék és még számtalan rovar. Akármennyire is szeretjük a természetet, az otthonunkba nem szeretnénk beengedni, hiszen szúnyogcsípésekkel kelni nem éppen a legjobb dolog, és a legyek zümmögését is inkább kívülről szeretjük hallani, nem az éjszaka közepén a fülünk mellett.

Sokan próbálkoznak elektromos szúnyogriasztókkal, lámpákkal, légyfogókkal. Ezek bizonyos szempontból jók, de korántsem nyújtanak 100%-os védelmet, főleg hogy nem éppen a leghosszabb életűek, 1-2 esetleg még zajos is, nem is egészségesek és nem is biztos, hogy mindenhol alkalmazhatóak.

A szúnyoghálók ezekkel az eszközökkel ellentétben bármilyen nyílászáróra felszerelhetőek, minden kinti rovar, bogár és kisebb állat ellen védelmet nyújtanak és hosszú életűek. Használatukkal nyugodtan ki lehet nyitni az ablakot a nap bármelyik szakaszában, és nyugodtan lehet szellőztetni akár este, akár egy kiadós főzés után, hogy újra tiszta legyen a levegő, és nem kell attól félnünk, hogy a lakást kellemetlen zümmögő és csípő rovarok veszik birtokukba.

AJÁNLATKÉRÉS

Válassza műanyag nyílászáróink mellé minőségi szúnyoghálóinkat!

Share Button

Facebook

Mobil: +36 70 343 3188
Telefon: +36 46 656 159
E-mail: info@tamasablak.hu
Elérhetőségek